Selasa, 19 Januari 2010

Keliru

Assalamualaikum.....19 Januari 2010(Selasa)...Aku keliru.....sangat keliru....perlukan sokongan,..perlukan bimbingan,...terasa terlalu rendah dari yang lain,...

"....Ya Allah, ampunkan dosa-dosaku, dosa-dosa ibuku, dosa-dosa bapa ku, dosa-dosa adik beradikku, keluargaku, guru-guruku, sahabat-sahabatku, jiran-jiranku dan umat ini,...permudahkan urusan kami Ya Allah,...ampunkan lah dosa-dosa kami..."

~

18 ulasan:

|yanA Azizi| berkata...

salam,

bersabar. and doa banyak2 ye. semoga baik2 saje. =)

see me in you berkata...

apa terjadi my fren.

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam daud...apa yang dikelirukan tu....

melatidaisy berkata...

salam..

take ur time..

berdoalah, semoga memperoleh ketenangan..

barakallahu fik :)

Jijahh @ f.k berkata...

bersabar dan berdoa .. mohon padanya ... mengaji .. insyaallah hati tenang semula

eija ^_^ berkata...

sabar lah yekkk

Daud Mili berkata...

|yanA Azizi|, insyaALLAh, semoga baik2 gak...

see me on you, aku serabut ngan final year project aku,...pening , tajuk tak reti nak huraikan,...supervisor macam nak tak nak je tolong...argghh,....pening3...

Alimaz-Kembara Terasing, keje belambak, ini lah hasilnya bilawat keje last minute...!!...

melatidaisy,...thanks...

Jijahh, insyallah...~

Daud Mili berkata...

eija^_^, thanks...ngah sabor la nih...!..

Mybabah berkata...

Salam Daud. Jika perlukan khidmat nasihat babah e-mel kepada samsudin.jidn@yahoo.com. Manalah tahu boleh leraikan sedikit kekusutan.

h.a.n berkata...

take a deep breath ;)

Daud Mili berkata...

babah: ...terima kaseh babah,...insyaALLAH, mungkin kita boleh berbual dan bertukar pendapat,..thanks...~

Daud Mili berkata...

h.a.n.: .......i try...~

Solehah berkata...

keliru apa ni dik?

Solehah berkata...

ooo.pasal fyp.tajuk ape daud?..dulu fyp aku pasal environment..kaji water tratment guna arang.

Daud Mili berkata...

eh..???, lebih kurang la,...civil engineering major WATER la,...so, water quality or water treatment nih memang dah bese dah,....hehe..

ader lagi ke contoh zaman dlu2 nya keje?...hehe~

zai berkata...

salam daud,

harap bersabar menempuhi segala dugaan..bila diuji bererti Allah masih sayangkan kita kerana Dia ingin upgradekan ketakwaan kita kepadaNYA agar apabila kembali nanti padaNYA penuh dgn amal kebajikan.

Daud Mili berkata...

thanks kak zai,.....~

Nur Syazwani Rahman berkata...

salam.. masih ada ke fyp nya? sy pun tgh pening fikir tajuk fyp ni.. :(