Isnin, 11 Januari 2010

Study bermula....


Assalamualaikum....12 Januari 2010(Selasa). Kuliah dah start, buku-buku dah beli, duit pinjaman pun dah masuk, rumah-rumah sewa pun dah penuh, kedai mamak kembali riuh, jalan raya semakin sibuk di kawasan kampus, dapat jumpa semula kawan-kawan lama dan baru, jumpa pensyarah yang dah kenal dan baru kenal, ada kawan yang dah amik master, ada gak kawan baru masuk degree,..

Maka study pun bermula.....

Selamat kembali dengan azam baru....~

sekian.

15 ulasan:

Mybabah berkata...

Salam Daud. Menuntut ilmu juga cabang ibadat. Seperti ibadat lain, mulakan dengan niat yang betul kerana Allah dan tunaikan rukun-rukun dengan tertib (yang dahulu didahulukan). Zaman babah sudah berlalu...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

gud luck~jgn malas2~

ezzati berkata...

slamat study :)

Cik Cookie berkata...

welcome back

geLaSkaCa berkata...

selamat beelajar~

Daud Mili berkata...

Babah:

jangan cakap cam tuh babah, ilmu dituntut tak pernah berhenti, sape kata umur cam babah dah tak boleh study,...terus kan walaupun bukan secara formal...itu baru betul2 ibadat...~

Daud Mili berkata...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠;

thanks ayu...

Daud Mili berkata...

ezzati;

thanks ezzati...~

Daud Mili berkata...

cik cookie;

yeah,....im back!!...hahahaha..~

Daud Mili berkata...

gelaskaca;

selamat2...thanks...~

Bungakopi berkata...

daud limi,

duit aku tak masuk lagi. uwaa..

ehem, ni dah blh komen. hehe..hari tu naik error apa ntah.

~..cik PriNCEss..~ berkata...

belajar rjin2..(^^,)

|yanA Azizi| berkata...

happy study!. =D

Daud Mili berkata...

thanks ~..cik PriNCEss..~

Daud Mili berkata...

thanks |yanA Azizi|