Isnin, 19 Oktober 2009

Selamat Hari Hartal .......!!!!





Sempena HARI HARTAL 20 OKTOBER 2009....marilah kita berfikir sejenak tentang bagaimana kecelaruan politik membawa kearah keburukan apabila yang berkuasa sanggup melakukan apa sahaja untuk memiliki kedudukan yang mereka impikan....!!....

13 ulasan:

Daud Mili berkata...

....

basyir berkata...

politik dan islam adalah suatu yg x dpt dipisahkan sbb islam itu syumul...islam dah beri garis panduan dalam segala aspek kehidupan kita...masalah timbul sebab manusia mengenepikan semua ini dan merasakan otak anugerah Allah itu lebih bijak dari yang Menciptakan otak itu sendiri...=)

kakcikseroja berkata...

Semalam kakcik cuba komen, tapi tak boleh. Kenapa ya???

jai@jezz berkata...

haaa...?? hari apa tu..??

Daud Mili berkata...

basyir :

kamu lebih memahaminya...hehehe

kakcik:

haha...itu la pasal, ada masalah kat setting,..comment moderation, ...sebaik ader yang tegur semalam kata xleh nak komen, kalo tak, mmg tak tau jgk..~...

jai@jezz:

-_-"...hari dimana PERLEMBAGAAN RAKYAT yang disyorkan oleh parti berhaluan kiri ditolak oleh british kerana british lebih tertarik dengan PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN yand disyorkan oleh parti popular ketika itu, UMNO...

miya berkata...

hari hartal?? hmm xprnh dgr lak

Daud Mili berkata...

miya :

so, skrg dah dengar....cuba2 la faham kan...hehe

buku kira kira berkata...

selamat hari hartal..jugak tapi xreleven dah sekarang haha..apa yg org hartal nak pun aku xsuka..huhu

Daud Mili berkata...

buku kira kira :

betul gak kata ngko...kadang2 menyusahkan jek...hahah.

Aina Belle berkata...

seb baek ada aku kn daud??? kalu x mmg ko xtau nape la xde org komen ko.

Daud Mili berkata...

betul tu aina...ngko penyelamat aku...apa maknanya menulis kalo xder orang baca....

Fahmi Reza berkata...

Terima kasih sebab berkongsi semangat hartal kat sini! Selamat Hari Hartal!

Daud Mili berkata...

Selamat2...!!